Κυριακή 5 Απριλίου 2009

xeblogarisma/6η εκστρατεία



Επιτέλους ήρθε η ώρα για την 6η μας εκστρατεία. Και έρχεται μια δύσκολη στιγμή, την ώρα που οι κρατούμενες στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας βρίσκονται σε εξέγερση, μετά την δολοφονία της Κατερίνας Γουλιώνη. Σε συμπαράστασή τους, κρατούμενοι και από άλλες φυλακές κάνουν στάσεις διαμαρτυρίας, και μαζί τους πολίτες διαμαρτύρονται με συγκεντρώσεις όπως αυτή που συνέβη σήμερα έξω από τις φυλακές στην Θήβα.

To ξεblogάρισμα καλεί όλους τους φίλους/ες παλιούς αλλά και νέους σε συνάντηση στην:

"Αυλή του Πέτρου" Πλαταιών και Λεωνίδου στον Κεραμεικό
στις 11 Απριλίου (Σάββατο του Λαζάρου) και ώρα 17.30


μαζί με ότι μπορούμε να φέρουμε για τα παιδιά και τις κρατούμενες (ήδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, βιβλία κτλ) αλλά και μαζί με ιδέες για νέες δράσεις που αφορούν τις φυλακές αλλά και άλλα θέματα αν υπάρχουν.

Προτείνω να φτιάξουμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας και να το παραδόσουμε στους κοινωνικούς λειτουργούς. Να τους ζητήσουμε να μας πουν τι κάνουν έμπρακτα για τις συνθήκες ζωής μέσα στις φυλακές αυτές, που συμβαίνει να ζουν και μικρά παιδιά.

Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά αυτονόητα που όμως δεν ισχύουν στις φυλακές, και αυτά δεν περιορίζονται μόνο στα ήδη πρώτης ανάγκης...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ, ΑΠΡΟΣΤΆΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;
AKOMA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΕΣΜΟΦΎΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε όλοι την συνάντηση αυτή και την 6η εκστρατεία, με μπάνερ και αναρτήσεις. Να το διαδόσουμε στους φίλους μας.... να μαζευτούμε πολλοί!

ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ...
ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

1 σχόλιο:

manetarius είπε...

:)))) Ναιαιαιαιαι...τα λέμε εκεί!!!